Formația sibiană de metal progresiv instrumental Doomsday Astronaut a pornit pe 6 octombrie într-un turneu național pentru promovarea celui de-al doilea album, „Djent Djinn”. 

Următoarea oprire în acest tur de forță va fi în Timișoara, sâmbătă, 21 octombrie, la Nemesis Art Club, unde membrii trupei anunță un concert plin de energie, cu riff-uri de chitară alerte și o atmosferă explozivă.

Cu un concept muzical cât se poate de inedit, Doomsday Astronaut se prezintă deja ca un proiect în care pasiunea se mulează pe direcțiile pe care profesionalismul le dictează.

Prestațiile live impecabile nu fac rabat de la acest considerent, energia dezvoltată pe scenă completând un tablou cu care te întâlnești în galeria artelor de nișă de la noi mai rar decât cu lucrările lui Manet. Tehnica de execuție este de-a dreptul impresionantă, tușele sonore inovatoare fiind de-o naturalețe de îți iese impresionismul prin piele.

Fondatorul trupei, Waqas Ahmed, spune despre acest nou material ce tocmai a fost lansat pe 4 octombrie, că “este cel mai heavy dar, în aceeași măsură, cel mai fantezist și aventuros produs muzical lansat până acum.”

„Djent Djinn”, este un material care se detașează de pluton mai ceva ca un sportiv fără rivali într-o cursă de sprint la o competiție de anvergură. Materialul poate fi ascultat pe toate platformele online de muzică și poate fi comandat pe pagina oficială de bandcamp a trupei.

Doomsday Astronaut se prezintă ca un permanent foc de artificii pe firmamentul nu foarte luminos al scenei underground românești, o supernovă într-un univers și așa destul de opac.

Următoarele date din turneul “DJENT DJINN Tour”:

21 Octombrie – TIMIȘOARA, Nemesis Art Club
28 Octombrie – LUGOJ, Club House MC Road Patrol
3 Noiembrie – SIBIU, Rock and Bike Club

Mai multe informații despre Doomsday Astronaut găsiți pe:
Facebook Instagram | Youtube | Bandcamp | Spotify

The following two tabs change content below.