Chitaristul Ioan Popovici și solistul vocal Sandro Machado (Vocea României), doi dintre cei mai talentați artiști timișoreni, au lansat un live session inedit, plin de arome îndrăznețe. De la un smooth rock profund și sensibil, la un pop cât se poate de sexy, cei doi reușesc să creeze o atmosferă care te prinde în vraja ei ca într-o îmbrățișare din care nu mai vrei să pleci nicicând.

Împărțit în două videoclipuri speciale, acest live session este, pe lângă o fină demonstrație de pasiune și talent, și o încercare a celor doi artiști de a-și depăși limitele și de a se pune în valoare în norme compoziționale noi.

Astfel, pieselor „Voyager”, compoziție semnată Ioan Popovici, și „Sure Thing”, un cover după single-ul celebrului artist Miguel, li se adaugă un vibe personal, o interpretare mai rockish, dar în aceeași termeni de sensibilitate interpretativă.

Clipurile sunt lucrate în același ton cu peisajul sonor, reușind să inducă publicului o stare de relax & chill, dar și un soi de încordare interioară plină de mister și de acel farmec al plimbărilor sub un cer de vară limpede în care licăritul stelelor se confundă cu cel din ochii partenerului.

Acest dialog artistic între două personalități creative diferite, reușește să emane o energie caldă, extrem de sinceră, în lăuntrul căreia genurile muzicale se evaporă mai grabnic ca o șoaptă împărtășită în grabă. Un melanj perfect în care sunetul își întinde aripile într-un zbor calm către frumos, către toate periferiile înflorite ale ființei umane.

Ioan Popovici este un compozitor și instrumentist din Timișoara care, de-a lungul carierei, a făcut parte din mai multe proiecte locale de rock alternativ ca, Effect, Flare și mai apoi, Flarehead. De vreme bună, Ioan a pus bazele unei noi trupe în care elementele principale le reprezintă energia și inspirația personală.

Cu o abordare ce se încadrează, din punct de vedere stilistic, între acel pop-rock/ska cu influențe clare de undeva de peste ocean și un rock alternative cumva tipic pentru plaiurile noastre, Ioan Popovici încearcă, prin abordarea lirică mai ales, să propage în spațiul muzical autohton un mesaj mai pozitiv, cu o energie nouă.

Sandro Machado este un solist vocal cu un talent nemărginit cunoscut, mai ales, pentru apariția în show-ul de televiziune Vocea României, difuzat pe postul de mare audiență Pro TV. Originar din Brazilia, acolo unde sângele fierbe la temperaturi diferite, Sandro s-a stabilit în Timișoara unde a făcut parte din mai multe proiecte muzicale. Unul dintre acestea, loc în care l-a întâlnit și pe Ioan Popovici, este trupa Flare, un proiect local care a cunoscut un succes însemnat în scena rock din orașul de pe Bega.

Despre Sandro Machado, renumitul artist Tudor Chirilă, spunea în cadrul emisiunii Vocea României, că: „Surprize ca tine ne fac show-ul să meargă mai departe.” Dorind să sublinieze astfel talentul și veleitățile vocale deosebite ale lui Sandro.

Mai mult decât atât, Sandro a fost cântăreț de operă, fapt care nu a avut cum să nu-i întărească și mai mult talentul cu care a fost înzestrat. Astfel, deși a făcut parte din echipa Irinei Rimes la celebrul concurs menționat mai sus, Smiley spunea despre el că este „ impresionat, de-a dreptul! Încă mai există voci care să ne uluiască! Mi-aș dori să îmi dai posibilitatea să te descopăr, iar dacă pot să te ajut, cu cel mai mare drag, indiferent dacă ești de la mine din echipă sau nu.”

De menționat că, pe data de 29 februarieIoan Popovici va susține un concert alături de trupa Melting Dice, în noua locație destinată concertelor din Timișoara, M2, și se anunță un show electrizant de-a binelea.

În cadrul acestui eveniment, Sandro Machado va fi invitat să cânte alături de Ioan Popovici și trupa lui, mai multe piese, printre care, desigur, „Voyager” și „Sure Thing”.

Mai multe despre Ioan Popovici găsiți pe:
Facebook | Instagram | Youtube

Mai multe despre Sandro Machado pe:
Facebook Instagram | Youtube

The following two tabs change content below.