Artista pop Yvonne, una dintre cele mai promițătoare propuneri ale scenei pop din România, a lansat un nou videoclip, de această dată, pentru hit-ul “Should Have Listened”

Piesa este o baladă modernă ce îmbină sound-ul super catchy specific genului pop cu elemente de indie și electronica într-un melanj sonor absolut fermecător.

Single-ul cu arome de veritabil hit radio, “Should Have Listened”, este însoțit de un videoclip lucrat la detaliu care spune, cum nu se poate mai bine, povestea din spatele piesei, una care explorează o serie de trăiri din cele mai profunde.

Despre această nouă compoziție, Yvonne, declară că:

“Am compus refrenul piesei acum mai bine de un an și pot spune că nu mi-am imaginat niciodată că va vedea lumina zilei. Am multe piese începute și neterminate pe care le țin la naftalină și le revizuiesc deseori când rămân în pană de idei și atunci se întâmplă minunea. Cât de bine merge combinată o idee veche ce trezește amintiri cu una nouă, nostalgică? Excelent! Exact așa a luat naștere și ‘Should have listened’.”

“Should Have Listened” este o compoziție la care Yvonne a lucrat alături de producătorul Vlad Rădoi, o călătorie sonoră clădită cu minuțiozitate, care dezvăluie povestea intrigantă a acelei tinere ce își face loc prin lume pe cărările visării și care se confruntă cu impasuri ce îi îngreunează zborul.

De altfel, Yvonne dezvăluie, în legătură cu tema melodiei, că “este greu să ne dezobișnuim de o persoană dragă și ce n-am da să retrăim măcar o secundă din ceea ce ne-a făcut să simțim odată. Cu toate acestea în momentul în care ne dorim să-i dăm drumul din viața noastră, reîntoarcerea lor poate fi deseori deranjantă. Suntem loviți de un amalgam de emoții și retrăim fiecare stare ce a avut cu ceva timp în urmă un final. Deși regretul poate fi o capcană în mintea noastră trebuie să ne aducem mereu aminte de ce a avut un sfârșit în primul rând.”

Stilul abordat de Yvonne pentru acest single, un pop cu rădăcini adânci în muzica electronică, nu este deloc ales la întâmplare, artista încercând să îngrădească laitmotivul piesei ce poate fi unul cât se poate de apăsător, într-o mantie melodică ce transpune ascultătorul într-o lume mai cu seamă veselă.

Artista și-a dezvoltat cariera muzicală de la cele mai fragede vârste, începând de mică studiul pianului clasic, ca mai apoi să își îndrepte focusul și către partea vocală. 

De mai bine de trei ani își compune propriile piese, în decembrie 2021 lansând primul ei material discografic, mai exact, EP-ul “A Million Colors”. De altfel, în tot acest timp, artista timișoreană a lansat mai multe single-uri, precum “Happy”, “Don’t play me” sau “I Can’t”, piese cu care și-a definitivat practic stilul personal.

Credite “Should Have Listened”:

Versuri și muzică: Yvonne
Producție, mix și master: Vlad Rădoi
Video: Vlad Rădoi
Vestimentație: Jessica Polk

Mai multe despre Yvonne găsiți pe:
Facebook |  Instagram | Youtube Spotify TikTok

The following two tabs change content below.