Joi, 3 Iunie, ora 18.30:

Orădeanul Attila Weinberger, cunoscut în spațiul artistic ca AG Weinberger, promoter al muzicii Blues în România, revine pe scenă într-un concert la The Pub – Universității din București.

AG Weinberger este un artist cu o experiență desăvârșită și cu un impact deosebit asupra scenei muzicale de nișă de la noi, promovând ani la rând genuri ce nu făceau, și nu fac din păcate, motivul marilor dezbateri. De la Jazz, la Soul și, cum ziceam, Blues, acesta a reușit, with a little twist of genuine Transylvanian multicultural musical heritage, să-și creeze un stil inconfundabil.

În 1986 și-a început cariera de solist blues, înființând împreună cu Harry Tavitian (pian), Corneliu Stroe (baterie) și Cătălin Rotaru (chitară bas) prima formație de blues din România – Transylvanian Blues Community. Proiect care, desigur, nu se alinia standardelor politice ale vremii. Cu toate acestea, grupul a reușit să susțină o serie de concerte cam peste tot prin țară. Interesant este faptul că, deși nu a existat niciun soi de promovare, sălile la aceste evenimente au fost pline. Recomand o privire amănunțită asupra carierei și muzicii lui Weinberger!

Hai să revenim puțin în vremurile noastre! Așadar, pe 3 Iunie, avem parte de un concert unic, de colecție, în care piese din repertoriul artiștilor internaționali se vor împleti firesc și armonios cu piese din repertoriul propriu al artistului, creând în stilul caracteristic lui AG Weinberger un univers muzical de înaltă ținută. Eu zic că nu e de ratat o astfel de experiență!

Biletele sunt disponibile în rețelele IaBilet și Entertix și în format electronic pe www.iabilet.rowww.entertix.ro, în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin curier oriunde în țară.

Recomandarea organizatorilor este să vă rezervați din timp locurile în zona de spectator la: 0728843782

De reținut că, pe parcursul deplasărilor în spatiile comune, purtarea măștii de protecție este obligatorie.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți și pe pagina oficială.

The following two tabs change content below.