S-au pus în mișcare lucrurile iar aerul deja s-a schimbat prin universul evenimentelor live. Maximum Rock Festival este unul dintre cele mai așteptate întâlniri de acest fel din capitală. Bun, lucrurile frumoase nu se întâmplă sau devin fără un pic de compromis, așa că, există câteva și în cazul acesta. Hai să vedem despre ce e vorba!

În primul rând, perioada de desfășurare s-a schimbat, aceasta fixându-se acum pentru 11-12 Septembrie, pe răcoare, frumos, fix la Arenele Romane din București.

Un alt aspect, poate mai important ca primul, se referă la trupele care urmează să urce pe scenă în noua reconfigurare. Așadar, trupele reconfirmate pentru ediția din acest an sunt:  Epica (Olanda), Therion (Suedia), Orphaned Land (Israel), Subterranean Masquerade (Israel), Riot Monk (România), Loch Vostok (Suedia) și Magnetic (Bulgaria).

Toate bune și frumoase, însă, avem și unele modificări mai cu impact, la nivel de capete de afiș. Astfel că, Devin Townsend și Katatonia își anulează show-urile din acest an, dar promit că nu vor rata ediția de anul viitor. E bine și așa, vorba noastră cea de toate zilele.

Eluveitie și Dirty Shirt sunt numele care au luat locul pe afiș giganților menționați mai sus. Iar dacă luam partea plină, ei bine, practic asta schimbă nițel și atmosfera. Se trece practic de la o atmosferă tehnico-tactică cu atacuri pe flanc la feeling, cum ar zice cineva, la una ce implică, probabil dans, cu siguranță chefuială. Parcă se și mulează mai bine pe sufletu’ românului, petrecăreț din fire, grătaragiu din naștere, încorsetat, lipsit de libertăți, mai bine de un an din pricini para-cunoscute.

De menționat că, accesul publicului va fi limitat la 50% din capacitatea locației. Abonamentele achiziționate până în acest moment sunt valabile pentru ediția 2021 a festivalului, iar cei care (din diferite motive) nu pot participa la ediția din acest an a festivalului, pot folosi abonamentele pentru Maximum Rock Festival 2022. Mai mult, toți cei care și-au achiziționat până în acest moment abonamente și le vor folosi pentru ediția din septembrie 2021 vor primi un discount la achiziționarea abonamentelor pentru ediția 2022. Aşa că, achiziționați-vă din timp abonamentele de festival rămase – disponibile (60 de bucăți la preț promoțional!) prin AmBilet.ro – AICI.

Mai multe despre Maximum Rock Fest, pe:
Facebook | Website

The following two tabs change content below.