Vineri, 21 mai, începe la București cea de-a doua ediție a Walk & Shoot Fest. Ateliere foto ce au ca temă centrală scena, discuții online despre fotografie și provocările din domeniu, o expoziție despre diversitate pe scena artelor performative, precum și un concept store cu printuri de autor semnate de artiștii colaboratori ai programului Walk & Shoot, se regăsesc în programul festivalului, care se va încheia pe 30 mai.

În perioada 21-30 mai 2021 site-ul festivalului găzduiește o expoziție online cu fotografii de portret și de spectacol realizate de artiștii Ioana Moldovan și Adrian Bulboacă, însoțite de o povești audio despre artiști, creațiile lor și felul în care privesc ei diversitatea. Toate materialele, realizate cu sprijinul echipelor de creație ale spectacolelor „Aleea Stereotipurilor” și „Adorație Performance-ului Radical”, producții W-S.

Târgul de fotografie Walk & Shoot poate fi vizitat pe 22, 23 și 29 și 30 mai 2021 la unteatru, între orele 10:00 – 18:00. Pasionații de fotografie vor descoperi un concept store cu printuri de autor semnate de artiștii colaboratori ai programului Walk & Shoot, curatoriate de Eugen Rădescu și vor putea să achiziționeze lucrările pe care și le doresc, disponibile online în serie limitată pe: www.ws-print.ro

Atelierele din cadrul Walk & Shoot Fest, care au ca temă centrală scena, sunt susținute de fotografii profesioniști Adrian Bulboacă, Ioana Moldovan, Silviu Gheție, Andrei Păcuraru, Cristian Crisbășan, Ionuț Staicu, Cornel Lazia și Alina Ușurelu.

Participanții la atelierele foto din cadrul festivalului vor avea posibilitatea să se înscrie la concursul Walk & Shoot 2021 cu tema „Diversitate culturală”, cu maxim trei fotografii, până la data de 4 iunie. Cele mai bune 33 de fotografii vor avea parte de o expoziție foto pe site-ul w-s.ro, iar autorii acestora vor putea beneficia de o reducere de 30% la unul dintre produsele W-S Print. Locurile 1, 2 şi 3 vor beneficia și de premii în bani, respectiv 1500, 1000 și 500 de lei.

  • The theater scene is the center cu Adrian Bulboacă – ateliere de fotografie de spectacol (21-24 mai)
  • Behind the scene cu Ioana Moldovan – ateliere de fotografie documentară (21-24 mai)
  • Outside the scene cu Silviu Gheţie – atelier de fotografie de stradă (21-23 mai)
  • You create the scene cu Andrei Păcuraru – atelier de introducere în tehnica și estetica fotografică pentru adolescenţi (22 mai)
  • The people of the scene cu Cristian Crisbăşan – ateliere de fotografie de portret în lumină naturală (28 – 30 mai)
  • The people of the scene cu Ionuţ Staicu – atelier de fotografie de portret în studio – editorial beauty (28 – 30 mai)
  • The people of the scene cu Andrei Păcuraru – ateliere de fotografie de serie de portrete de personaj (29 – 30 mai)
  • Above the scene cu Cornel Lazia – atelier de fotografie de peisaj urban de la înălțime – rooftops (28-30 mai)
  • You create the scene cu Alina Uşurelu – atelier de colaj foto în camera obscură pentru copii (29 mai)

Întâlnirile online prin intermediul cărora profesioniștii Jack Thomson, Ioana Moldovan, Silviu Gheţie, Andrei Păcuraru și Eugen Rădescu vor oferi feedback, sfaturi și îndrumări personalizate fiecărui participant, vor avea loc în perioada festivalului, în sesiunile programului Evaluări de Portofoliu.

Publicul larg este invitat la o serie de discuții online despre practica fotografică şi consumul de fotografie, susținute de coordonatorii atelierelor, alături de fotografii Alex Gâlmeanu, Andreea Retinschi, Cristina Irian, Horia Manolache, Jack Thompson și Matei Bejenaru. Acestea vor fi moderate de Eugen Rădescu și Alina Uşurelu și vor fi transmise pe pagina de Facebook.

Programul Walk & Shoot Fest este disponibil aici.
Mai multe detalii despre evenimente:
Facebook

Văzut de Radio Guerrilla

Parteneri media:
Zile și Nopți, IQAdsSmarkSpotmediaIglooCultartesPropagartaGen RevistaForum ApulumThe InstituteModernismZiarul MetropolisCooperativa UrbanăMunteanu.

The following two tabs change content below.
Still can't tell exactly my origins because of my Chinese eyes. Hate fish roe. From the bottom of my heart.