31 Martie, București:

“Skins”, cel mai recent material THE DIFFERENT CLASS, descrie un trip interior intens în care fiecare trăire devine refrenul acela ce nu îți dă liniște și pe care memoria îl așează peste ființă asemeni unei coloane sonore personale.

“Skins” este un material al contrastelor, un produs al acelui soi de inspirație aflată într-o continuă încordare , în nepotolită căutare și poftă de nou. Pe căile șerpuite către lumină, binele este o ecuație interioară la care nu găsești mereu răspunsul corect. Cu toate astea, fiorii din umbra pasului greșit și teama ce aprinde simțurile-n oase, scrâșnesc pe maxilarul ființei în șoapte de satisfacție. Pasiunea este jocul prin care iubirea își măsoară decadența în universul intim dintre două personaje, iar dansul lasciv dintre acestea, “piele pe piele”, naște muzica cu care demonii interiori își înfruntă îngerii. Iar cel mai bun exemplu în direcția asta este chiar piesa ‘Skins’, cea care dă și numele albumului și care beneficiază de o variantă în limba română numită ‘Transpirat’.

Acestea fiind spuse, Cris Paul, frontman-ul trupei THE DIFFERENT CLASS, susține un concert acustic în Uzina Coffee din București, un live session cu implicații de toate felurile. O atmosferă ce promite același mood, cozy but deep, ce a putut fi surprins pe live-ului din Eden Garden. O experiență fără chitare în priză dar cu o serie de momente electrizante. Știu, sună a abureala ieftină, că vorba aia, “am mai fost noi pe la concerte acustice și știm ce-i p-acolo”. Și, totuși daca nu e așa?! Chiar vrei să ratezi ocazia unei seri cool, cu un vibe mișto și cu o coloană sonoră pe care poți băga tu vrăjeala asta care nici măcar nu ar mai suna atât de ieftin? Hai, bagă aici un ochi, o ureche, o parte de suflet si mai vedem noi…

Mai multe detalii despre live-ul susținut de Cris Paul în Uzina Coffee găsiți pe pagina oficială a evenimentului.

Urmărește THE DIFFERENT CLASS pe:
Facebook | Instagram | Spotify | Bandcamp | Youtube

The following two tabs change content below.

Nicolae Baldovin

Editor / Rockstar at Cultartes Magazine