Formația DREAM THEATER va ajunge la București pe 29 mai 2022 pentru a prezenta live publicului din România noul produs discografic intitulat „A View From The Top Of The World”, material lansat pe 22 octombrie 2021, prin InsideMusic. Invitatul special în cadrul turneului este artistul canadian DEVIN TOWNSEND.

Combinaţia dintre Devin Townsend și maeștrii metal-ului progresiv din New York – Dream Theater creează astfel un afiş de concert unic și promisiunea unei seri cu toate șansele să devină etalon în istoria muzicii live după care atât de mult tânjim în aceste vremuri.

Concertul de la București este organizat de către Promusic Events și Maximum Rock și recomandat de Rock FM, iar biletele sunt disponibile prin AmBilet.ro.

Posesorii de vouchere interesați să le preschimbe în bilete pentru concertul Dream Theater-Devin Townsend sunt rugați să trimită un email la contact@ambilet.ro, pentru a primi informații despre pașii ce trebuie urmați.

Biletele pot fi achiziționate de pe AmBilet.ro la prețurile de mai jos. Menționăm că primele categorii de bilete sunt deja SoldOut!
 – 159lei – Acces General Earlybird / Sold Out!
 – 179lei – Acces General Presale 1 (300 de bucăți)
 – 219lei – Acces General Presale 2
250lei – Acces General (preț în ziua evenimentului)
 – 189lei – Golden Earlybird / Sold Out!
 – 229lei – Golden Presale 1 / Sold Out!
 – 259lei – Golden Presale 2
290lei – Golden (preț în ziua evenimentului)
 – 250lei – Tribună Earlybird / Sold Out!
 – 299lei – Tribună Presale (300 de bucăți)
350lei – Tribună (preț în ziua evenimentului)
1.300lei – Summit VIP Package (Dream T)*
755lei – Base Camp VIP Package (Dream T)**

  • / ** Pachetele Meet & Greet sunt valabile doar însoțite de un bilet de eveniment. Acestea se achiziționează separat.
    Taxa de procesare: 6% lei / bilet.

REGULI:
Pentru a asigura sănătatea și siguranță participanților, a artiștilor și a tuturor celor prezenți în zona evenimentului, accesul în zona de concert se va face în baza regulamentului organizatorului, ce va include respectarea tuturor restricțiilor și a posibilelor condiții suplimentare impuse de autoritățile locale înainte de eveniment și în timpul desfășurării evenimentului.

Organizatorul își rezervă dreptul de a impune oricare sau toate dintre măsurile următoare pentru participanți: prezentarea dovezii vaccinării și/ sau dovezii testării și/ sau dovezii prezenței anticorpilor pentru SARS-CoV2, păstrarea distanței sociale față de alți participanți, minimizarea aglomerării de oameni prin acceptarea sosirii la locație la orele comunicate și/ sau purtarea măștii.

Toate detaliile privind regulamentul de acces vor fi comunicate în zilele din apropierea evenimentului. Cumpărătorilor de bilet li se recomandă consultarea site-ului AmBilet.ro, precum și a site-urilor partenere, înainte de participarea la eveniment.

The following two tabs change content below.