Indiferent de exprimarea artistică și de aplecările creative, pe la noi, experimentul se află încă într-un stadiu larvar. Dorința de a te face cât mai repede vizibil, iar asta în cât mai puțini pași, arde mult mai intens decât pasiunea care te-a împinge, cică, în brațele astea ale artei, ca niște tentacule medusiene. Te pierzi repede în peisaj vrăjit de aceleași speranțe cu care îți spui că trebuie să joci la loto.

Bine că în toată zarva asta de cultură de bâlci se mai scutură cineva de dâmbovinisme și își aruncă aripile creative înspre zări ofertante în mod real. Inclusiv al vizibilității, al celei veritabile, mon cher. Mă refer la acele zări în care lumina reflectoarele nu-i nici știrbită și nici oarbă, unde gândul fluieră în libertatea goală pe străzi și unde nu-i simți pe ceilalți ca pe niște pietre de moară atârnați de picioarele tale.

Corina Sucarov alias SHE alias tipa care face atât de multe lucruri mișto încât nu știi unde s-o încadrezi și cum să te raportezi la ea. O artistă care, în piesele sale, se ocupă de planul vizual și cel sonor cu aceeași responsabilitate și le creionează în aceleași tonalități. Un ansamblu ce palpitează în pașii aceleași vioiciuni. Consider că nu este chiar facil să transpui elementele unei stare în mai multe exprimări artistice în același timp. Aici, însă, lucrurile par de o simplitate aproape absurdă.

Dar toate aceste lucruri vin de la naturalețea cu care Corina se raportează la lume și la autenticitatea așezată în dialogul cu ea. Uneori, în îngustimea orizonturilor, genul ăsta de exprimare poate întoarce priviri acuzatorii. Tocmai aici cred că apare și frumosul, în delimitarea asta ce vine cumva de la sine. Pornind de la acest principiu, ‘For Life Press Here’ este strugurele la care vulpea din tine nu ajunge dar despre care își formulează păreri.

Ca să fiu mai punctual, ‘For Life Press Here’ este o compoziție cu influențe de tot felul ce îți oferă libertatea să mergi în direcția care te prinde. Poți simți, astfel, o serie de miresme ce te trec prin new wave, dark wave, electro sau synth-pop cu o ușurință a bunului plac răvășitoare. Ai întinsă pe tavă posibilitatea asta de a te poziționa cât mai confortabil în cuprinsul poveștii atât cât să poți nutri o înțelegere corectă a ei. Trecând, totuși, peste toate ambiguitățile mele și luată din drop cumva, piesa asta este chiar foarte catchy. Un aer d-ăsta de cool-eală te învăluie de cum apeși play. Corina, iar asta-i cert, este o tipă super mișto, iar acest aspect lucrează îndeaproape la vibe-ul general al pieselor ei. Bun, hai că restul mai descoperiți și voi!

Muzică & text: SHE
Video: Siete Treinta
Vestimentație: Sensorium
Mix & Master: Alin Zăbrăuțeanu
Tobe: Diego

Mai multe despre SHE găsiți pe:
Facebook | Instagram | Spotify

The following two tabs change content below.