Trupa timișoreană The Bandits a lansat single-ul cu numărul 4, piesa ‘Țuică de Banat’, o melodie care a fost realizată în vară, și care vine cu un videoclip pe măsură, filmat la Muzeul Satului din Timișoara.

‘Țuică de Banat’ este o parodie la adresa societății și odă adusă băuturii tradiționale produsă prin distilare. Când crești într-o lume în care toată lumea bea în jurul tău, de la neamuri până la prieteni, ai toate șansele să ajungi bețivan fără să vrei.  

Răzvan Munteanu, solist The Bandits

Muzica și textul aparțin trupei, înregistrarea, mixajul și masterizarea au fost realizate de Remus Gașpar(Jimmy) la studioul Music Hub TM, iar videoclipul și montajul au fost produse de SharpShooter Media Production, prin Denis Moldovan, Mia Moldovan și Rafael Vasilcin , în vara acestui an. Actorii care apar în video sunt: mortul – Claudiu Dogaru, sora – Jasmina Mitrici, fratele – Ionuț Pîrvulescu, bunicul – Virgil Vancea și copilul Sebastian Pîrvulescu.

Trupa de rock The Bandits s-a născut în plină pandemie și este alcătuită din Sorin Stroie – chitară, Alexandru Munteanu – tobe, Tibor Aranyi – bass, Francis Mozes – clape și Răzvan Munteanu – voce. Până în prezent bandiții au lansat piesele ‘Taxe și Impozite’, ‘Era Digitală’ și ‘Băiat Talentat’, iar în curând urmează și alte melodii, iar albumul de debut va fi oferit spre audiție la începutul anului 2022.

Urmăriți THE BANDITS pe:
Facebook | Instagram

The following two tabs change content below.