Centrul de Proiecte Timișoara găzduiește în perioada 19-20 noiembrie, o conferință internațională despre Nightlife, organizată de asociația FACTOR în parteneriat cu Half Of Europe.

Sub emblema ’‘nightmayor = nightvision’’, discuțiile vor avea în centru experiența unor orașe europene, povestită în direct de reprezentanții acestora: Mark Adam Harold, nightlife economy expert / Vilnius; Martina Brunner, Cultural Manager, VIENA Club Comission; Daniel Német, nightmayor / Budapesta; Jan Stern, nightmayor / Praga.

Li se vor alătura oameni de afaceri, personalități culturale, muzicieni, DJ’s și artiști, event manageri, proprietari de baruri, restaurante, cluburi și autorități locale care să faciliteze adoptarea politicilor publice cu impact real în viața de zi cu zi, noapte de noapte.

Conferința are un format hibrid. Ziua de vineri, 19 noiembrie, presupune întâlniri de lucru ale celor 4 experți cu reprezentanți ai comunității angrenate în nightlife-ul timișorean și reprezentanți ai administrației locale. Sâmbătă, pe 20 noiembrie, va fi o conferință în format online, unde cei 4 night mayors vor sintetiza informațiile strânse de la comunitatea din Timișoara și vor porni discuții pe baza acestora.

Conferința NIGHTVISION se dorește a fi un catalizator pentru dezvoltarea unei comunități vii, în care să se dezbată diverse subiecte, printre care economia locală, turismul, incluziunea socială, problema discriminării de orice natură, arta și cultura, sustenabilitate și orice alt subiect, tabu sau nu, care are un impact real asupra comunității.

Sloganul evenimentului, ’‘Let’s build the Night together’’, e un apel autentic la acțiune concretă pentru a îmbunătăți calitatea orașului în care locuim.

Mai multe detalii găsiți pe pagina oficială a evenimentului.

The following two tabs change content below.