La ARTmania Evenings, participanții mici și mari se vor putea implica gratuit într-o serie de activități alternative pregătite pentru a le oferi un mod interesant și interactiv de petrecere a orelor de dinaintea sau dintre concerte.

Astfel, pe 23-25 iulie, la Quantic Club, în afara show-urilor Am Fost La Munte Şi Mi-a Plăcut, Dirty Shirt, Implant pentru Refuz, Lucifer – A Rock Opera, RoadkillSoda, Taine și White Walls, fanii vor avea parte de
o atmosferă de festival îmbogățită de:

Lounge dedicat lecturii și târg de viniluri și CD-uri, powered by Cărtureşti
Pasionații de lectură și de muzică sunt așteptați cu o selecție de cărți din zona muzicală, alături de titluri bestseller și de cărți pentru copii, îmbogățite de o ofertă variată de viniluri și CD-uri cu care să-și completeze colecțiile.

Atelier de lectură pentru cei mici
În lounge-ul Cărtureşti, cei mici sunt așteptați la două sesiuni de lectură special gândite pentru a-i conduce pe tărâmurile poveștilor și ale imaginației cu ajutorul a două titluri foarte îndrăgite de pitici: „Tzitzi-Poc. Cel mai mare vis al copilăriei” și „Ţup – imposibil e doar un cuvânt”.

Atelier de origami
În cadrul atelierelor de origami, tinerii participanți vor afla de la membri ai echipei Cărtureşti care au studiat japoneză ce înseamnă „origami” și cum a apărut aceasta artă. Vor învăța cum să facă flori, animale precum cocori, iepuri sau broscuțe și cum să aducă la viaţă personajele din cărțile care vor fi citite în cadrul sesiunilor de lectură.

Teatru
Pasionații de teatru vor avea ocazia să vizioneze piesa „Întâi, sărută-mă”, un spectacol de Bogdan Gagu, adus și jucat de Teatru sub lună. Piesa, care conduce audiența pe un drum plin de suișuri și coborâșuri la nivel afectiv.

Teatru de păpuși interactiv pentru copii
Copiii vor intra în lumea magică a poveștilor cu ajutorul pieselor de teatru educative și interactive „Scufița Roșie” și „O lume cu fire”, piese cu păpuși, marionete, mascote și actori, scrise, regizate și adaptate special pentru cei mici de trupa ANIMIS.

Teatru de improvizatie cu Urban Impro
Publicul ARTmania Evenings se va distra cu numere interactive și momente comice marca Urban Impro – mai mult decât o trupa de improvizație, este chef de viață și distracție.

Mechandise la ARTmania shop
Fanii interesaţi de întregirea colecţiilor personale vor putea vizita shop-ul ARTmania în care vor găsi produse ale trupelor prezente la eveniment sau obiecte vestimentare marca ARTmania.

Abonamentele ARTmania Evenings pot fi achiziţionate de pe artmaniafestival.roambilet.ro sau iabilet.ro preţul de 150 de lei/buc., pentru acest eveniment, în prezent, mai sunt disponibile doar 100 de buc. De asemenea, de pe artmaniafestival.ro pot fi luate şi bilete pe zi, la preţul de 70 lei/ buc., fiind disponibile 200 de buc. per zi de eveniment.

Pentru regulamentul complet al evenimentului accesează acest link.

The following two tabs change content below.