Dacă ai vrea, pe traseele cu care energiile te așează-ntre ființe, ai putea așeza, ca pe un portativ, notele perfecte din melodia propriului sens. Şi te-ai lăsa purtat, dus încolo și-ncoace, ca un corăbier al lumii moderne, lumii înțelegătoare de lume, de acest cânt de sirenă ca de-un adevăr pur între atâtea închipuiri.

Muzica este ceea ce îngână ochii atunci când, ca pe niște buze între-deschise, caută lumina ca să și-o prelingă-n văz. Noi, ca și muzica, suntem niște forme care, fără un nume, ne-am pierde-n neant, am fi vântul ce bate în golul din lume. Dar, în prezența trupului, acest instrument neconvențional de ființare, vântul produce vibrații, iar vibrația devine muzică. Ei bine, numai vibrația asta călătorește prin Univers cautând Omul care să dea sens trupului.

Așadar, ‘Human Connection’, cel mai recent single lansat de Ionuț Olteanu (ex-Astral Aurora) sub denumirea de IONAT, are ca substrat aceste legături interumane mai mult sau mai puțin sesizabile sau recognoscibile. Însă, dincolo de această călătorie a vibrației despre care vorbeam ceva mai sus, consider că, măcar pentru o clipă, harta după care se urmează să aibă trăsăturile propriei interiorități. Să creăm niște legături cu noi înșine, ca mai apoi, în deplinătatea descoperii personale, să încercăm să ne atingem, ca pe un pământ nou, în celălalt.

Proiectul IONAT poate fi urmărit aici: Bandcamp | Youtube | Facebook

The following two tabs change content below.