Harababura a luat naștere în 2017, ca o platformă online de fotografie și fashion sustenabil. Obiectivul principal fiind de promovare a unui comportament responsabil de consum în industria retail. În prezent, Harababura colaborează cu designeri, fotografi și fotomodele din Timișoara pentru a realiza proiecte editoriale, care încurajează un stil de viață sustenabil, conectat cu natura și cu noi înșine.

Între 21 și 23 februarie ne reîndrăgostim de arta locală la Harababura Vintage Fair. O comunitate de artiști contemporani și colecționari de vechituri vă așteaptă de vineri până duminică, între orele 14:00 și 20:00, la Bastionul Maria Therezia, între galeria Calpe și fostul Jazzissimo.

Aproximativ 25 de expozanți se anunță a fi prezenți în cadrul evenimentului multicultural. Categoriile de produse sunt variate și cuprind aranjamente din plante sau din macrameuri, creme și loțiuni de îngrijire, piese de mobilier mid-century, cărți și reviste, accesorii și piese vestimentare.

Programul zilelor de sâmbătă și duminică include selecții muzicale din partea unor invitați speciali. Ziua de sâmbătă are tematica “Girls Takeover” cu D.lia, FloritaMitsubitchiNoemi, Silvana și skeutadittaleur. Duminică, prietenii de la “L­­aunmomentdat” se alătură petrecerii cu flo‘, LarrybwoyRiot199Ulises și Who:ratio. Genurile de muzică includ disco, boogie, tropical și house.

Mai multe despre eveniment: Harababura Vintage Fair

The following two tabs change content below.