Noua stea pop Yvonne a lansat single-ul “About U”, o piesă cu totul specială și cu o vibrație aparte care se bucură de un videoclip deosebit, cinematic, filmat în ușoare tonuri de retro synthwave, detaliu care adaugă un plus considerabil la percepția de ansamblu.

Piesa este o compoziție lucrată de Yvonne în colaborare cu rapper-ul Daniel 2Door, artist cunoscut pe această nișă, care nu se ferește să propună o abordare mai fresh și cumva mai modernă a acestui stil muzical.

Acest lucru se simte și în cazul single-ului “About U” care degajă un parfum pe cât de puternic, cu note dulci-acrișoare de inspirație nord-americane, pe atât de fresh și revigorant. Piesa este un dialog plin de savoare, cu intonații vocale ce oscilează între senzualitate și melancolie pe refren, dar care îți cuprind simțurile imediat, împletit cu un rapping bine executat pe părțile de strofă, cu un flow ireproșabil și un ton cât se poate de plăcut.

Despre cum s-a ajuns la această colaborare inedită, Yvonne declară că: “Am văzut câteva clipuri cu el cântând și am fost plăcut impresionată. Este foarte talentat și unic prin ceea ce face și am vrut să-l cunosc mai bine pentru a lucra împreună. El a acceptat și astfel am făcut câteva sesiuni de studio, ne-am pus pe filmat și astfel a ieșit ‘About U’, piesă de care suntem tare mândri cu toții!

Ca și plan compozițional, piesa “About U” propune un univers creativ nou pentru Yvonne, o zonă pe care artista timișoreană nu o explorase încă cu toate resursele, dar care se dovedește a fi un tărâm în care roadele sunt din cele mai savuroase.

Este total diferit de ceea ce am făcut până acum și ca stil și prin faptul că am colaborat cu cineva,” recunoaște artista.

Mesajul piesei se învârte în jurul acestui joc vechi de când lumea, al iubirii. și în care sunt prinse două personaje cu interpretari interioare diferite dar care, în cele din urmă, se lasă pradă tentațiilor și voințelor inimii.

În acest sens, Yvonne declară că: “Piesa este despre aceea iubire “neîmplinită”, venită într-un timp nepotrivit și peste care nu poți trece ușor cu vederea. El știind că este ceva greșit în a continua să stea în preajma ei, dar cedează tentației. Ea reușind să-l manipuleze pentru a păstra o legătură ce nu ar avea un final fericit.

Artista timișoreană lucrează în prezent la un material full-length care ar urma să fie lansat în a doua jumătate a anului și care va avea parte de un turneu de promovare în toată țara.

Muzică și versuri: Daniel Tudor și Yvonne Moș
Producție: Vlad Rădoi
Mix și master: Vlad Rădoi
Video: Vlad Rădoi

Mai multe despre Yvonne găsiți pe:
Facebook |  Instagram | Youtube Spotify TikTok