Trupa bucureșteană June Turns Black, una dintre revelațiile scenei metalcore din România, își lansează EP-ul de debut, “Wavebreaker”, într-un concert exploziv, pe data de 4 iunie, în Control Club din București.

“Wavebreaker” este culminarea a ani de muncă, angoasă și traume. Materialul curge din experiență în experiență, mereu în căutarea unei conexiuni emoționale și creând un spațiu sigur pentru o explorare și dezvoltare personală.

Dens, dar fredonabil, agresiv, dar melodios, “Wavebreaker” este un tablou divers din punct de vedere sonic și senzorial. Uneori te bântuie și este foarte liniștit, alteori este bombastic și  exploziv. Este cine suntem, cine am fost și cine ne este frica să devenim.

June Turns Black este o formație de electronicore din București care, cu un devotament de neclintit față de exprimarea lor artistică și emoțională și un simț aparte al melodiei și explorării compoziționale, au explodat pe scena locală și internațională în 2023 cu “Hurt Me” – lucru ce a stârnit reacții din partea comunității de creatori de conținut.

Au primit feedback foarte bun oriunde au urcat pe scenă, asta datorită show-ului live incredibil de personal, dar ambițios, ce a făcut oamenii să țipe și să cânte cu ei de fiecare dată.

Împreună cu al lor June Crew, au format un colectiv artistic ce menține în viață spiritul DIY în timp ce se luptă pentru a excela din punct de vedere sonic, vizual și profesional.

Mai multe despre June Turns Black găsiți pe:
Facebook | Instagram | Youtube | TikTok

The following two tabs change content below.