Asociația Culturală Embargo a lansat joi, 23 noiembrie la Timișoara, Music Hub TM, un studio și o casă de producție muzicală, în parteneriat cu Fundația Județeană pentru Tineret Timiș. Studioul se află la Casa Tineretului, etajul 2, camera 208 și se adresează în special tinerilor artiști aflați la început de carieră, pentru că oferă o reducere de 50% pentru elevi și studenți.

Timp de 2 ani, proiectul Music Hub TM, a funcționat ca un studio pe baza de donații, venind în sprijinul artiștilor pe perioada pandemiei, iar parteneriatul cu Fitt Timișoara, i-a ajutat să dezvolte conceptul și să beneficieze de un spațiu nou dedicat tinerilor.

Din echipa de coordonare și producție a studioului fac parte: Remus Gașpar (inginer de sunet), Sorin Stroie (producător), Răzvan Munteanu (coordonator proiect), Alexandru Munteanu și Aranyi Tibor. Bineînțeles că, pe lângă echipa de baza, studioul va colabora și cu alți parteneri din mediul artistic și cultural al orașului.

Music Hub TM este un spațiu complex, care dispune de 3 camere tratate fonic si acoustic, cu echipamente profesionale, împărțite pe 2 categorii distincte, analogic si digital. Pe lângă partea tehnica oferim si îndrumare in ceea ce privește compoziția muzicală sau scrierea de texte. Vă așteptăm să ne vizitați.

Răzvan Munteanu

Urmăriți Music Hub TM pe:
Facebook | Instagram

The following two tabs change content below.