Embargo Fest vine la Timișoara, în perioada 9-10 iunie, la Muzeul Satului Bănățean cu 3 scene și multe activități recreative. Festivalul poartă anul acesta mottoul “Remember the ‘90s”, astfel că, participanții vor avea ocazia să îl asculte pe legendarul producător de muzică electronică, Dr. Motte (DE), care va veni pentru prima dată în România.

Alături de acesta, pe scena principală a evenimentului vor concerta Șuie Paparude, ROA, Țapinarii, Canaf, Woodstock Barbie (HU), Zbogom Brus Li (SRB), The Midnight Vortex (UK), Duo Expose (BG) și Lupus Dacus. Fiecare zi de festival va fi deschisă de ansamblurile de dansuri tradiționale ale minorităților specifice zonei Banat.

La Green Stage vor fi prezenți Dordeduh, Pandora, Monokrom, The Bandits, Benson Joel & The Mixtapes, Zen Motherfucker, Exhumater, TrupaHazard, Volga ARM, Sleepin Insomnia și Closed Book. Tot aici, participanții vor putea urmări și spectacolele de teatru ale artiștilor de la Teatrul Auăleu, Teatrul Portabil și Teatrul pe Roți.

Scena de muzică electronică va găzdui recitalul lui Dan Gerosu, Bogdan Puriș – Vinilorama, Zoleevee, Bibanu’ & Mc Woodie, MRK, Razy, Midiportal, NO DJ (live set) și SD.

Participanții vor putea vizita la fața locului și târgul de meșteșugari, dar și zonele cu activități sportive și de divertisment. La intrarea în festival, vizitatorii se vor putea bucura și de un parc de distracții pentru copii și tineri. Minoritățile din Banat vor dispune de o zonă special amenajată, unde își vor expune porturile și obiceiurile, pentru ca publicul să se bucure de atmosfera de toleranță specifică Timișoarei și să guste din bucatele tradiționale preparate de acestea.

Embargo Fest este un festival alternativ, care promovează scena locală și cultura autohtonă, dar și prietenia dintre locuitorii Banatului istoric.

Biletele și abonamentele se pot achiziționa de pe site-ul iabilet.ro la prețul promoțional de 75 lei pentru o zi și 120 de lei pentru ambele zile. Refugiații ucraineni, copiii sub 14 ani, dar și persoanele cu dizabilități și însoțitorii lor, vor avea acces gratuit. Programul pe zile și mai multe informații găsiți pe site-ul oficial al festivalului.

The following two tabs change content below.

Nicolae Baldovin

Editor / Rockstar at Cultartes Magazine