Trupa timișoreană de rock alternativ THE CASE se alătură ucrainenilor de la SINOPTIK pentru concertul pe care aceștia îl vor susține în Cluj-Napoca pe data de 5 octombrie în pub-ul La Țevi.

Concertul face parte din turneul caritabil pe care trio-ul din țara vecină îl susține în Europa și care, luna aceasta, trece și prin România, cu oprire în trei orașe: București, Cluj-Napoca și Zalău.

Prin prezența la acest eveniment THE CASE doresc să susțină cauza de strângere de fonduri pentru familiile nevoiașe care sunt victime ale războiului ce este încă în desfășurare, nu mai departe de granițele țării noastre.

Încă din luna martie a acestui an, membrii trupei SINOPTIK au reușit să ajute peste 500 de familii și copii cu nevoi speciale din zonele afectate de conflictul armat.

Din punct de vedere sonor, SINOPTIK propune un amestec de hard-rock clasic și neo-psychedelia, un sound unic și cât se poate de personal, ce le-a asigurat rapid ascensiunea pe scena internațională.

Grupul a câștigat titlul de “The World Rock Band” la Berlin (prin versiunea Global Battle of the Bands) și este singura trupă independentă ucraineană care a cântat pe Stadionul Olimpic din Kiev, în fața a peste 80.000 de oameni. O serie de nume mari ale scenei rock mondiale, printre care Marilyn Manson, Uriah Heep sau Within Temptation, i-au invitat să li se alăture pe scenă.

Pentru concertul din Cluj-Napoca, THE CASE au pregătit și o surpriză fanilor, astfel că, cei prezenți vor putea asculta în premieră single-ul “After You”, piesă ce urmează să fie lansată în perioada următoare.

Este important de știut că fiecare donație contează, iar prezența publicului în număr cât mai mare la aceste evenimente este o sursă incomensurabilă de speranță adusă poporului ucrainean.

Cele 3 concerte din România:
4 Octombrie, București, Londohome
5 Octombrie, Cluj-Napoca, La Țevi
6 Octombrie, Zalău, Rock’n Roll Center

Mai multe despre aceste evenimente, dar și cele viitoare puteți găsi pe paginile oficiale ale trupei SINOPTIK:
Facebook | Website | Instagram

The following two tabs change content below.