Adame Wolf este genul acela de persoană care își cunoaște bine de tot capacitățile creative și, în plus, știe că nu are nimic de pierdut prin a fi ea însăși, prin a se dezvolta, personal și artistic, în jurul sincerității. Chiar într-un interviu pe care l-am realizat recent pentru site-ul nostru, Adame spunea că: “În industria muzicală din România un număr mare de case de discuri nu prea își asumă riscuri, nu prea cred în reinventare, în originalitate. E un adevăr dur și greu pe care eu nu îl pot înțelege personal.” Nu e chiar simplu ca la început de drum să vrei să te iei la trântă cu un mamut care, până la urmă, arată cum arată, fioros și autoritar, doar în mintea lui.

Încă de când am dat peste muzica ei mi s-a părut că descopăr o fire ce se împinge voit către o lume ce nu se știe dacă e pentru ea. Există, dincolo de muzică cu tot cu mesajul ei, o expresie, cum să zic?!, un soi de încruntare din asta peste un chip ce învelește un spirit bun. E o zbatere pozitivă ce degajă un vibe super mișto. Știi?! E chestia aia foarte rock-ish, îmi iau chitara în brațe, îmi dau drumu la voce, scriu ce texte vreau și vin peste voi. Tare, nu?!

Zilele trecute am dat pe pagina ei de facebook peste un soi de destăinuire, dar nu era chiar așa, mă rog, am înțeles-o ca pe o luare la rost a propriilor piese și nu numai. Marfă tare! Gen, despre asta scriu/cânt și am să vă și explic. Poate fi înțeles acest gest și ca o aroganța, poate fi, dar, așa și?! Atâta timp cât e înțeles într-un fel, mai puţin contează care e acesta. E vorba de atitudine, chestie pe care nu o mai găsești nici la trupele alea care, băgă-și-ar chitările în priză… So… hai să vedem ce a scris ea!

Pentru că nimeni nu mă controlează în ce postez m-am gândit să fac public felul în care îmi văd propriile piese.

Bright Lights. Optimism și narcisism crunt.
Încredere de sine debordantă. Acel moment când chiar crezi cu toată ființa ta că te-ai născut pentru o viață extraordinară. Aproape 4 minute de I used to be so cringy at 16.

Put the gun down. Când abuzul cuiva din exterior reflectă propria sa ură față de sine, iar tu vrei să ieși din acel cerc vicios.
Un fel de vrei să te piși pe mine dar de fapt te piși pe tine.

Mad. Romantico-nevrotico-enervanto-cinico etc.
Când ești exasperat de cineva care cică te-ar iubi, dar de dragul obsesiei sale ți-ar face tot răul posibil. Și știi că joci și tu un rol în chestia asta so it’s more annoying.

I look away. Related to Put the gun down.
Când cineva e așa enervant că scrii mai multe piese despre persoana sa inutilă.
Când persoana respectiva dă din cap pe piesa asta la concertul tău e chiar un sentiment șmecher și îți aduce aminte de versul “she’s so fucking stupid that she’s singing along”

Stone walls. Profanare de morminte. Phylosophy references cause we wanna look deep.
Ghid de cum să scrii referințe religioase într-un context care nu o cere.
La modul mai serios, societatea modernă nu prea înghite poligamia (yeah sure), dar nici relațiile monogame în care ți-ai găsit petecul și nu vrei alt petec.
Oamenii inteligenți pot fi doar poliamoroși și câteodată sifilizați. Duh.
“Iubirea e o stupizenie. O să îți demonstrez asta cu acest citat din manualul de biologie de a X-a. Sunt un intelectual cu cunoștințe de bază despre hormoni. “
Aplauze. Next.

Friends. Când ți s-a luat de superficialitățile oamenilor și ți s-a luat să te prefaci că te interesează că Rovinela și-a luat rochie de mireasă la jumate de preț sau că s-a bronzat la un salon super ultra șmecher.

Selfish. Când vrei să justifici niște psihoze cu psihozele altora.
Sănătos.

I still got love. Melo-drama aia cu am suferit aşa mult, dar încă am iubire în mine pentru lume și etc.
You will either love it or cringe.

Sweet morphine. Piesă critică despre toxicitatea relațiilor de sânge. Despre când vedem sociopatie în propria familie, dar în cu totul alt context am băga oamenii ăia la pușcărie.

Aligning numbers. Piesă inocentă despre tulburări obsesiv compulsive și PTSD.
Când o ascult îmi tot imaginez o persoană super anxioasă ieșită de pe front care devine atât de obsedată de control încât își aranjează și supa alfabet înainte să mănânce din ea.

Bun, cam astea ar fi. Mă gândeam să pun la fiecare link către piesa corespunzătoare descrierii, dar ce căcat, oricum stai pe cameră aiurea, intră pe youtube, bagă o geană, o ureche… o să fie un exercițiu interesant, mate! Cheers

P.S.: nu am pus nicio piesă, dar am pus o poză, because I can şi because she’s so goddamn cute.

Să îi daţi follow pe: Facebook | Instagram | Youtube | Spotify | iTunes

The following two tabs change content below.