SEIAN este proiectul solo al lui Seian Scorobete, omul cu bass-ul de la The Different Class. Pasiunea pentru muzica electronică a dezvoltat-o în urmă cu ceva vreme, însă ea a căpătat diferite sensuri şi forme. Cu The Different Class cred că sunteți familiarizați acum. Știți voi muzica aia super sexy, cu chitări dinspre stoner și cu clipuri catchy. Revenind, peste SEIAN am dat acu’ o juma’ de oră prin piesa recent lansată, ‘Eyes’. O combinație de electro cu ceva rădăcini retro, cu o voce hipnotizantă şi un vibe ciudăţel. De ce așa?! Pai e beat-ul ăsta care te mișcă dar peste descoperi o voce și un soi de saxofon stilizat așa sau ceva pe acolo, ce parcă împletesc de zor la sensul aceleași melancolii.

“Am decis să încep să scot producții proprii care au un iz psihedelic, ambiental, abstract, cu influențe de la mai mulți artiști cum ar fi Moderat, Apparat, Aphex Twin, Four Tet.”

‘Eyes’ este o piesă ce te prinde ușor. Este o compoziție de o inspirație cât se poate de autentică, fără chinurile facerii and shit. E de acolo. Seian chiar spune că: “piesa am început-o pe laptop, în maşină în timp ce mă întorceam cu Cris, colegul meu din The Different Class, de la Bucureşti. Ca apoi să mai lucrez la ea în noaptea aceea şi în următoarea zi. Am finalizat-o după vreo săptămână.”

Eu zic să vă eliberați pentru o clipă de gânduri, să lăsați piesa pe repeat, să stingeți şi lumina poate și cred că se pot crea niște senzații interesante în orizontul minții.

The following two tabs change content below.