Yvonne, una dintre cele mai promițătoare prezențe în scena pop din România, va susține un concert în cadrul evenimentului BizArt: A Small Business Showcase ce se va desfășura în Insomnia Café & Bistro din Cluj-Napoca, pe data de 12 mai.

Artista va cânta în formulă completă, alături de formație, și promite un concert electrizant în care elemente de muzică electronică, pop și rock se vor împleti într-un show dinamic.

“Should Have Listened”, cel mai recent single lansat de Yvonne, compoziție primită foarte bine de publicul și de presa de specialitate din România, va fi prezentat live în premieră în cadrul evenimentului.

Într-un interviu oferit recent pentru noi, Yvonne declara că: “Îmi place să combin mai multe genuri să experimentez, sunt mereu deschisă la orice, dar mai nou mă regăsesc în electro-pop îmbinat cu rock. 

Acest lucru se poate observa și la stilul meu vestimentar, ce prinde ușor culoare și urmează să se dezvolte alături de Jessica Polk ce mi-a și pictat geaca din ultimul meu videoclip al piesei Should Have Listened.”

Cât despre prestațiile live și așteptările pe care încearcă să le imprime publicului, Yvonne continuă: “Cred că pot readuce plăcerea și energia muzicii live, pentru că acolo se creează conexiunile adevărate și vreau să încurajez asta mult.”

Astfel că, pentru concertul de pe data de 12 mai din Insomnia Café & Bistro, se așteaptă din partea artistei timișorene un spectacol plin de energie în care publicul are posibilitatea să descopere un univers creativ nou, cu o vibrație aparte, gata să erupă în emoții pe cât de intense pe atât de plăcute.

BizArt: A Small Business Showcase este un eveniment care are ca scop încurajarea și sprijinirea afacerilor mici din Cluj-Napoca și este organizat de Jessica Miruna Polk, Yvonne și Teona Stoica, trei masterande la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din Cluj-Napoca.

Locurile la acest eveniment sunt limitate și se fac pe baza unui formular de înscriere ce poate fi găsit aici

Toate informațiile și detaliile despre evenimentul programat duminică, pe data de 12 mai, sunt disponibile aici

Mai multe despre Yvonne găsiți pe:
Facebook |  Instagram | Youtube Spotify TikTok

The following two tabs change content below.