Pe data de 6 octombrie, de la ora 22.00, trupa timișoreană de rock alternativ THE CASE revine în fața publicului local cu un show live ce se anunță de-a dreptul electrizant.

Concertul se va desfășura în Manufactura și face parte din seria de evenimente  “Timișoara 2023. Celebrarea orașului” organizat de Centrul de Proiecte Timișoara cu larga contribuție a hub-ului Muzicon.

Formată în 2012, în Timișoara, THE CASE și-a modelat conceptul stilistic pornind de la principiul experimentării și explorării tuturor zonelor muzicale. În acest fel, cu un pas dincolo de limitele impuse de un anumit gen, au reușit să își contureze un stil inconfundabil, cu o tematică compozițională ce orbitează în jurul experiențelor personale.

Din punct de vedere discografic, până în acest moment, THE CASE a lansat un EP, „The Case” (2014), un album full-length, „Own the Night” (2017), dar și numeroase single-uri.

În 2022, trupa a lansat nu mai puțin de trei single-uri, „Throne”, „Fever” și „After You”, toate lucrate în colaborare cu celebrul producător Enrico Tiberi, cunoscut pentru activitatea sa la o serie de case de discuri cu renume, printre care Sony Music, Universal sau Warner Music.

Structura sonoră complexă ce tratează elemente cât se poate de diverse ca influență, de la garage rock și grunge, la electronica și synthpop, a atras atenția asupra lor. Un fapt, care, în cele din urmă, a transformat THE CASE în una dintre cele mai active trupe din orașul de pe Bega, din punct de vedere concertistic.

Astfel că, de-a lungul timpului, la portofoliul lor live s-au adăugat, pe rând, nume importante din sfera festivalurilor open air, cum ar fi: Electric Castle, Snow Fest, B’est Fest, Made in TM, Padina Fest, Route 68 Summerfest sau Arad Open Air Festival.

Aparițiile live propuse de formația THE CASE sunt adevărate doze de energie în care riff-urile alerte de chitară se întâlnesc cu elemente dreamy de synth și infuzii electro foarte melodice, într-un peisaj sonor electrizant.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe toate platformele de social media ale organizatorilor și ale trupei THE CASE.

Urmărește THE CASE pe:
Facebook | Instagram | Spotify | Youtube

Foto: (c) Bianca Petrișor

The following two tabs change content below.