În perioada 21-23 aprilie, la Congress Hall din Iulius Town Timișoara, va avea loc unul dintre cele mai mari evenimente cultural artistice ale lunii aprilie. Este vorba de Timișoara International Tattoo Convention, o întrunire cu peste 50 de artiști tatuatori din toată lumea, eveniment organizat de Timisoara Tattoo și Asociația Art Attack.

Vizitatorii vor avea ocazia să cunoască, să îi vadă la lucru și să își facă un tatuaj, în limita programările disponibile, la artiști din Malaezia, Hong Kong, Suedia, Italia, Germania, Croația, Macedonia, Serbia sau la artiști români de renume veniți special la acest eveniment.

Vor fi trei zile pline de activităti, programul convenției fiind între orele 10.00-22.00, care vor include concerte live, DJ seturi, demonstrații de parkour, spectacole de dans, demonstrații de foc și sesiuni de graffitti live. Tot aici veți putea întâlni artiști și meșteșugari locali și veți putea vedea o colecție privată de peste 70 de mașini de tatuat, prezentată public, în premieră, în cadrul acestei convenții.

Bobby Chow și Kristian Selberg, doi dintre cei mai renumiți artiști tatuatori vor participa la ediția din acest an.

În fiecare seară va avea loc și o competiție în cadrul căreia artiștii vor prezenta tatuajele făcute în cursul zilei, iar un juriu alcătuit din profesioniști va acorda trofee pentru categoriile respective.

Nu sunt uitați nici copiii, zilele de sâmbătă și duminică vor include ateliere de desenat, tatuaje temporare și ateliere de veselie.

Biletele pot fi achiziționate de pe platforma iabilet.ro sau de la fața locului.

Programul detaliat îl puteți găsi pe pagina oficială a evenimentului și pe paginile de Facebook și Instagram.

The following two tabs change content below.