De ce cât o mie de gesturi? Răspunsul vine singur dacă ne raportăm la imediatul evenimentelor sociale. Când totul se închide, când se lasă iar cu bătăi nervoase ale vântului în planul ăsta al muzicii de subsol autohtone, cu toate manifestările ei, un fest de genul ăsta se așează în peisaj ca o zi de vară în toiul iernii.

Bers Nova sunt nebunii, în sensul cel mai pozitiv, care au dat drumul la această sărbătoare, locală ce-i drept, apărută dintr-un neant care produce, paradoxal, o oază de lumină. Un gest de ajutor, unul reciproc, frumos în ansamblul lui, așa, ca al unei persoane cumsecade și cu un spirit civic bine crescut și educat.

OctoBer Fest pornește în minte cu motto-ul celor care îl și organizează, ‘We rock your senses!’ și pune pe masă o serie de cântări live și activități ce orbitează în jurul muzicii rock. Din line-up fac parte proiecte cu un potențial de luat în seamă: Mustang, Frații Jdieri, Melmac Riders, Ceitrei, Fringeheads și Baby Elvis.

Evenimentul se desfășoară în perioada 9-11 Octombrie, în cadrul fabricii de bere Bers Nova. Vă puteți achiziționa, încă, bilete fix de aici. Locurile sunt limitate.

Accesul la eveniment se face pe bază de bilet, 10 lei peste zi și 50 de lei la concert.

Cei care au achiziționat un bilet de zi, dar doresc să rămână și la concert, vor plăti doar diferența.

Pe toată durata evenimentului vor avea loc jocuri distractive și ateliere creative.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe pagina oficială.

The following two tabs change content below.