Mâine, 20 mai, la Nemesis Art Club din Timișoara, trupa de hardcore IMUND își pregătește cocktail-urile Molotov sonice pentru un show live ce se anunță incendiar. Deși aniversează abia un an de la formare, IMUND par în scena rock timișoreană de o viață și ceva în plus. Asta, desigur, și datorită faptului că, membrii trupei au o activitate muzicală cu care prea puțini se pot lăuda pe plaiurile astea tot mai pângărite de lene.

Cu un sound specific ce îmbină elementele de hardcore clasic, cu metalul și încordările lirice de inspirație hip-hop, IMUND reprezintă, deja, un reper important pentru ceea ce înseamnă activitate de natură headbang-ăristică în orașul Revoluției. Energia pe care o dezvoltă în cadrul concertelor denotă o maturitate aparte, atât din punct de vedere compozițional, cât și la nivel de atitudine. Vorbim, deci, despre o trupă care cunoaște foarte bine măsura lucrurilor și care știe să își dozeze elanul și nervul. Mesajul, unul cu puternic impact emoțional cum s-ar zice, este livrat cât se poate de direct dar, în același timp, coerent și fără un exces de zel gratuit.

Așadar, într-un singur an, IMUND au reușit să creeze mișcări serioase la nivelul plăcilor tectonice din scena locală, iar datorită acestui fapt, timișorenii au legat o serie de concerte alături de nume importante pentru rock-ul românesc. Chiar de curând, la Faber, au rupt scena înainte de Coma și Implant pentru Refuz, de aveai impresia că nu vor mai avea unde să cânte celelalte două formații.

Bun, nu ne întindem la vorbă că ne încingem aiurea, zic, mai bine, să dăm buzna, mâine seară, la Nemesis Art Club din Timișoara, la Bastion, și să băgăm foale la niște moshpit-uri sănătoase. Să fiți acolo de la 19.00, nu de alta, dar în deschidere sunt niște băieți tare mișto, Ruyned, tot din Timișoara și tot pe rupere și alte treburi serioase!

Mai multe despre IMUND găsiți pe:
Facebook | Instagram | Youtube

The following two tabs change content below.